Door een verhuislift te huren n een verhuisfirma in te schakelen, zorgt u ervoor dat de verhuis soepel verloopt. Verhuizers nemen uw verhuizing uit handen met het verhuren van verhuisliften of ladderliften. Deze liftservice is dé uitkomst wanneer u veel zware meubels en spullen te verhuizen heeft.

De voordelen van een verhuislift zijn niet op één hand te tellen.

De belangrijkste voordelen zijn hieronder voor je samengesteld:

  • Je kunt de lift gebruiken om tijd te besparen. Zeker als je erg hoog woont, kan het heel lang duren voor een verhuizer om continu met een kleine lift naar boven en beneden te gaan.
  • Je voorkomt moeilijkheden met grote meubelstukken. Denk aan de antieke kast van je ouders of de hoekbank die de halve woonkamer vult.
  • Je voorkomt mogelijke schade aan je spullen of behang doordat spullen niet continu langs hoeken en smalle openingen moeten.
  • Je kunt probleemloos verhuizen wanneer er geen lift aanwezig is in je woning of appartementencomplex.
  • Je kunt het verhuizen volledig uit handen geven aan het verhuisbedrijf. Hierdoor hoef je zelf minder zwaar werk te verrichten.

Het is belangrijk om goede afspraken te maken met de verhuizer. Zo kun je een verhuislift huren voor één dag en de verhuizing zelf proberen te regelen. De bedrijven bieden geregeld de mogelijkheid om een lift als extra service te nemen.

 Verhuizen met een ladderlift is de meest veilige manier om te verhuizen.

Met onze ladderliften verhuizen we je inboedel zonder moeite, de kans op ongevallen is onbestaande. Geen gekneusde vingers, rugklachten of gevaarlijke situaties op een trap of trapenhal. Verhuizen met een ladder-lift is ook de veilgste oplossing voor uw inboedel.

Verhuis vlot, zonder schade en tegen de beste prijs met onze verhuisliften.

Heb je je droomhuis of -appartement gevonden en ga je eindelijk verhuizen? Dan heb je waarschijnlijk heel wat aan je hoofd, bijvoorbeeld hoe je al je spullen in godsnaam tot op de bovenste etage van je woning of je appartement op de zoveelste verdieping krijgt. Gelukkig kun je altijd nog beroep doen op een verhuislift. Houd alvast deze aandachtpunten in je achterhoofd!

Een verhuislift huren? Hierop moet je letten
Welk type verhuislift heb je nodig?

De ene verhuislift is de andere niet. Daarom ga je het best op voorhand na welk type het meest geschikt is voor jouw situatie. Je kunt meestal kiezen tussen deze standaardmodellen.

Een elektrische aanhanglift. Dit is een verhuislift voortgetrokken door een bestelwagen of kleine vrachtwagen. Het is een bijzonder flexibel systeem dat meestal tot de vijfde verdieping geraakt.
Motorlift op vrachtwagen. Dit type lift is perfect geschikt om zware voorwerpen tot 300kg tot 30 meter hoog te hijsen. Daardoor is deze lift ook een goede oplossing voor een bedrijfsverhuis. Een motorlift wordt doorgaans bediend door een professionele verhuurder, waardoor het een iets duurdere aangelegenheid is.
Manuele ladderlift. Deze lift kun je gemakkelijk zelf opbouwen en bedienen. Ze reiken gemiddeld tot een hoogte van 16 meter en zijn dus eerder geschikt voor lagere flatgebouwen.

Meet dus goed af welke afstand de lift moet overbruggen en vraag bij het verhuurbedrijf na wat het maximumgewicht is dat de verhuislift kan dragen.
Enkele aandachtspunten

Zodra je weet welke verhuislift je het beste huurt, zijn er nog enkele zaken waar je maar beter rekening mee houdt. We zetten de belangrijkste op een rijtje.

Ben je goed verzekerd voor eventuele ongevallen? Zeker als je de verhuislift zelf bedient, moet je extra opletten dat er geen zware spullen vallen en omstaanders gewond geraken.
Heb je in jouw straat een vergunning nodig om de verhuislift te plaatsen? Vraag het na bij je gemeente en laat indien nodig enkele parkeerplaatsen vrijmaken op de dag van je verhuis.
Is je raam groot genoeg voor al je meubels? Het zou zonde zijn om een verhuislift te huren als dan op D-day blijkt dat je raam te klein is.

Het enige wat je nu nog te doen staat is een heleboel vrienden of familie optrommelen om je te helpen met de verhuis van je hebben en houden. Oh, en vergeet zeker geen smakelijke lunch te voorzien als bedankje!